Bine ati intrat in Casa Noastra!

Casa este sanctuarul nostru!

Tuturor ne plac decorurile frumoase  si casele decorate cu gust, de aceea ne straduim ca magazinul nostru sa fie o destinatie care sa te incante de fiecare data!

Somnul este o placere ce merita sarbatorita cu un impact important asupra sanatatii, asupra energiei pe care o avem in timpul zilei.

Vietile noastre sunt mai bune atunci cand ne bucuram de un somn linistitor in lenjerii de pat de buna calitate si mai ales deosebite.

Casa cu Lenjerii doreste sa va ofere o gama variata de lenjerii de pat, diferite modele si tesaturi, pentru toate gusturile si buzunarele, punandu-va la dispozitie lenjerii de pat de calitate, deosebite, care sa se integreze in decorul dormitorul tau.


In Casa cu Lenjerii vei gasi doar lenjerii de pat din bumbac, tesatura din fibra naturala, bumbac de calitate, potrivite si pentru persoanele cu alergii.

Culorile lenjeriilor de pat comercializate de Casa cu Lenjerii de Pat isi pastreaza prospetimea si stralucirea in timp. Vopsirea și imprimarea țesăturilor facandu-se cu coloranți stabili, ne asiguram intotdeauna de acest lucru.

Lenjeriile de pat din Casa cu Lenjerii Pat beneficiaza de o prezentare completa in fiecare pagina de produs, unde veti gasi si toate informatiile despre produsul ales.

In acest fel veti avea toate informatiile necesare in momentul confirmarii comenzii, astfel incat sa cumperi din magazinul virtual la fel ca intr-un magazin traditional dar beneficiind de avantajele comertului online (eficientizarea timpului, cu un click ai si cumparat, primesti coletul la usa ta, fara nici un effort din partea ta, plata se face la primirea coletului sau prin card bancar).

Si daca totusi nu este ceea ce ti-ai dorit sau imaginat trebuie sa stii ca este absolut legal sa poti returna produsul fara nici o explicatie in prealabil.

Trebuie doar sa respecti politica magazinului Casa cu Lenjerii (pe care o poti gasi in Meniul din subsol INFORMATII / RETUR).


Casa cu Lenjerii comercializeaza Lenjerii de pat potrivite pentru CADOU, deoarece produsele noastre sunt ambalate in cutii de carton deosebite, de calitate, care iti vor asigura cadoul perfect.

Lenjerii de pat ambalate potrivit pentru cadou vor avea aceasta nota in pagina de produs.

Va invitam sa explorati magazinul nostru!