Cum poti plati?

Modalitati de plata acceptate de Casa cu Lenjerii

Ramburs

Daca ati ales metoda de plata " Ramburs " inseamna ca ati ales sa platiti numerar contravaloarea comenzii, in limita a 5.000 lei pentru persoane juridice si 10.000 lei pentru persoane fizice.


Plata se va efectua in lei, in momentul in care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare indicata de dvs. in cadrul comenzii.

Veti plati contravalaorea produselor comandate catre agentul de curierat care efectueaza livrarea, in baza unei chitante eliberate de firma de curierat.

Online cu card bancar de debit

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Plata se va face cu ajutorul unui card de debit.

In momentul Confirmarii Comenzii si alegerii acestei metode de plata vei fi directionat catre procesatorul de plati online partenerul magazinului online Casa cu Lenjerii, pentru ca plata sa se realizeze in conditii de deplina securitate.

Este necesar sa completati toate informatiile cerute de procesatorul de plati pentru ca plata se se realizeze.

Dupa acest moment, suma de bani este blocata in contul tau, poti verifica acest aspect oricand.

Nu se percepe nici un comision daca vei alege sa platesti online prin card bancar de debit.

Tranzactia se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura securitatea tranzactiilor on-line si au acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Sistemul "3-D Secure"un sistem care asigura ca pe parcursul tranzactiei nici o informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului Casa cu Lenjerii sau pe serverele procesatorului de plati, datele fiind procesate direct de Visa sau Master Card.

Pentru mai multe detalii:

Telefon: 0737 23 69 30

E-mail: contact@lenjeriidepat23.ro

Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00