Cum? Cand? se va face livrarea lenjeriilor de pat comandate...

Livrarea lenjeriilor de pat sau a altor produse comandate se face numai prin curier rapid, cu plata in sistem ramburs.

Proces:

-> Pentru comenzile plasate pana in ora 13:00 livrarea se va face in aceiasi zi lucratoare plasarii comenzii.

-> Pentru comenzile plasate dupa ora 13:00 coletul se va trimite a doua zi lucratoare plasarii comenzii.

-> Toate comenzile plasate incepand cu Vineri dupa ora 13, Sambata si Duminica se vor procesa in prima zi lucratoare.

-> Pentru produsele care sunt la comanda: procesarea comenzilor se face in functie de timpul de confectionare/livrare a respectivului produs. 

Perioada de livrare poate fi diferita in functie de produsul selectat.

Pagina fiecarui produs contine informatii despre termenul de livrare; in sectiunea "Fisa Tehnica" - rand "Termen de livrare".

Nota! Daca produsul se afla in stoc la furnizor atunci perioada de livrare poate fi mai lunga sau in perioadele de sarbatori / zile nationale curierul care face comanda poate avea dificultati datorita numarului mare de comenzi.

Taxele de transport sunt de 19 lei per livrare pentru maxim un colet de 5 kg /destinatie, exceptie fac comenzile de peste 501 lei (maxim 5 kg / destinatie) la care transportul este gratuit. Costul livrarii creste in functie de greutatea si volumul coletului, pentru fiecare kg suplimentar se achita 1.5 lei/kg.

Magazinul online Casa cu Lenjerii de Pat & More @www.lenjeriidepat23.ro isi rezerva dreptul de a modifica taxa de transport in situatia in care Adresa de Livrare a Clientului nu este in raza standard a curierului folosit. Astfel in momentul in care Clientul (destinatarul coletului) este la o distanta de "n" km fata de sediul curierului se va percepe o taxa suplimentara de 0.8 lei / km aditionali. 

Magazinul online Casa cu Lenjerii de Pat & More @www.lenjeriidepat23.ro va anunta Clientul de modificarea taxei de transport in momentul livrarii.

De exemplu: taxa de transport standard este 19 lei; daca destinatarul este in orasul "X" la 20 km fata de sediul curierului folosit, taxa de transport va fi: 19 lei + 20*0.8 lei = 35 lei

Puteti vizualiza oricand statusul comenzii Dvs. din meniul “Comenzile mele”.

Va multumim pentru comanda!

Casa cu Lenjerii de Pat & More