Culoarea anului 2018 - Lenjerii de Pat Violet

Culoarea anului 2018 - Lenjerii de Pat Violet

CULOAREA ANULUI 2018 – VIOLET

 Alege lenjerii de pat in culoarea violet, in anul 2018! Mai exact Ultra Violet.

Culoarea anului a fost aleasă, ca de obicei, de Institutul Pantone. Complexă și contemplativă, Ultra Violet sugerează misterele cosmosului, intriga a ceea ce se află înainte și descoperirile dincolo de locul unde suntem acum. Cerul de noapte vast și nelimitat este simbolic pentru ceea ce este posibil și continuă să inspire dorința de a urmări o lume dincolo de a noastră.

Folosește iluminatul in culori purpurii în spațiile locuintei  si alege in dormitor lenjerii de pat cu elemente din această culoare, decoreaza-ti casa cu draperii, perne decorative, cuverturi și chiar lenjeria de pat in care vrei sa te odihnești in violet si vei avea mai multa energie in 2018.

Fiindcă petrecem aproximativ o treime din viața noastră dormind, este normal să investim în lenjerii de pat, care nu numai că trebuie să fie confortabile, ci și să treacă testul timpului. Deși aveți mai multe caracteristici din care să alegeți o lenjerie de pat pentru dormitor - numărul firelor, țesătură imprimată, model - procesul decizional poate fi copleșitor.

Casa cu Lenjerii este o destinatie care vă poate ajuta să alegeți cele mai bune lenjerii de pat pentru gustul dvs., ceea ce propunem este „Alege calitatea”, alege „Bumbacul 100%”.

 

Dar cum recunosti calitatea? Astfel: prin tesatura si numarul de fire. Numărul de fire se referă la cantitatea de fire țesute care alcătuiesc un cm pătrat de țesătură, combinând fire orizontale (sau "bătătură") și cele verticale ("urzeală"). Acest număr variază de la aproximativ 150 (adesea găsite în lenjerii de pat pentru copii) până la 1000 sau mai mult în materiale precum lenjerii de pat din satin și din mătase.

Dar când vine vorba de bumbac, nu te lăsa păcălit. Cei mai mulți experți consideră ca 400 până la 600 de fire pe inch constituie țesătura ideală - iar, din experiența noastră, firele suplimentare sunt adesea răsucite în bătătură, si nu se transpun neapărat in calitatea materialului de a fi mai moale sau mai puternic. În realitate, pe măsură ce crește numărul de fire, cele mai multe lenjerii de pat din bumbac devin mai fragile și se șifonează sau se deșiră și se rup.

 

În schimb, va propunem sa va concentrați pe material.

Căutați lenjerii pat din bumbac țesătura ranforce sau țesătura din bambus.

 

Lenjeria de pat din bumbac ranforce are o densitate a țesăturii mai mare, firul este mai fin și nepieptănat. Toate acestea facțesătura ranforce să fie mai rezistentă decat una obișnuită. Din aceste motive o vei gasi la un preț un pic mai ridicat, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă atâta timp cât intreținerea și durabilitatea contează. Izolează bine caldura, este o țesăturăcare permite transferul aerului, nu favorizează transpirațiași se comportă bine la temperaturi ridicate.

Lenjeria de pat din bambus are o atingere fină, moale, bumbacul din bambus fiind antialergic și antibacterian, foarte absorbant. Chiar și persoanele cu piele sensibilă, cu alergii, adoră bambusul, pentru că fibrele țesăturii din bambus au proprietăți antibacteriene naturale și le pastrează chiar și după multe spălari. Astfel, anihilează, rapid, bacteriile, ce se cuibăresc și in alte țesături, cauzând mirosuri neplăcute. Cine se invelește cu așternuturi pat din bambus se va bucura de prospețime, aproape tot timpul..