Comanda mai simplu online, fara griji

Comanda mai simplu online, fara griji

Comanda online cu incredere!

Care este marele avantaj?

In primul rand nu mai pierzi timpul prin magazine! Traim intr-o societate in care “time is money”. Asa ca alege sa comanzi online o lenjerie de pat. Completezi un formular de comanda si dai un click, iar Lenjeriile de Pat iti vor fi aduse la usa. Este mult mai simplu si mai ieftin decat in magazin.

Cum poti avea incredere?

Este simplu, inainte de a comanda verifica cu atentie urmatoarele aspecte:

1)       Descrierea produsului, in special trebuie sa existe informatii despre materialul si tesatura  din care este confectionata lenjeria de pat (de ex. lenjeria de pat este din bumbac 100%, tesatura poplin), dimensiunea lenjeriei de pat, timpul de livrare.

2)       Verifica eventualele note de atentionare, ca de ex “culoarea poate sa difere fata de original”, “dimensiunile pot diferi”, etc. Daca aceste note nu sunt clare este mai bine sa clarificati aceste aspecte inainte de a face comanda finala. Puteti telefona sau trimite o solicitare prin rubrica “Contactati-ne”

3)       Citeste “Politica de retur”, mai ales conditiile in care se poate face returul si in cate zile poti returna produsul achizitionat online. Ce trebuie sa stii este ca returul este garantat de lege si nu poate fi refuzat de catre magazinul online decat in limita “Politicii de retur” stipulate in Termenii si Conditiile de achizitionare a unei lenjerii de pat.

4)       Verifica daca site-ul pe care faci comanda contine informatii despre operatorul care gestioneaza magazinul online, daca ai destule detalii sa ii poti contacta in caz de nevoie, daca ai link-ul catre ANPC, daca pagina de Facebook contine postari recente. Aceste informatii te vor ajuta sa cunosti mai bine un magazin online cu care nu ai avut inca o experienta de cumparare.

Ce se intampla daca nu iti place produsul?

Este timpul sa nu ne mai speriem de comenzile online.

Nu iti place lenjeria de pat, te-ai razgandit, nu este culoarea sau dimensiunile dorite? Nimic mai simplu, o returnezi! Fara intrebari, fara explicatii! Conform legii returul trebuie sa fie garantat prin politica de retur a magazinului online. NU acceptati un refuz din partea operatorului deoarece legea protejeaza cumparatorul online in acest sens, dar si magazinul online de aceea lenjeria de pat returnata trebuie sa respecte conditiile de retur (sa nu fie folosite, deteriorate, in ambalajul original, etc.).

#HappyShopping