Este timpul să cumperi o pernă nouă?

Este timpul să cumperi o pernă nouă?

Este timpul să cumperi o pernă nouă?

Aveți un somn bun? Te trezești simțit odihnit? Te trezești cu un gât strâmt sau inflamat? Te trezești cu dureri de cap?

Credem ca poate e timpul să căutați o pernă nouă iar mai jos vă vom arăta câteva sfaturi despre cum să alegeți o pernă.

Te sucesti și te întorci noaptea și te simți obosit dimineața? Poate că te simți ca și cum ai avea un somn destul de bun, dar corpul tău este dureros și amețit când te trezești. Toate acestea pot fi semne că nu dormiți pe perna corecta. Ce vrem sa iti spunem ca perna pat este foarte importanta! A dormi pe perna potrivita poate face diferența între o noapte cu odihnă bună și o dimineață energizantă sau un început dificil. Dacă simțiți că modul în care dormi ar trebui schimbat cautati sa găsiți perna perfectă.

Cei mai mulți oameni petrec cel puțin o treime din viața lor cu capul pe o pernă. Nu numai că perna trebuie să fie una bună, dar trebuie să fie una potrivită corpului tău, sănătății tale și modului în care dormi.

Pernele pat afectează cu adevărat felul în care dormi și probabil nici măcar nu știți acest lucru. Perna ta afectează modul în care gâtul se aliniază cu coloana vertebrală, poate ameliora sau pune mai multă presiune pe spate, poate afecta durerile de cap și poate avea un impact global asupra modului în care te odihnești.

Pentru a determina cea mai bună pernă pentru dvs., luați în considerare forma coloanei vertebrale, precum și poziția în care dormiți în cea mai mare parte a nopții. O pernă ar trebui proiectată pentru a vă sprijini capul și gâtul într-o poziție neutră, aliniată la restul coloanei vertebrale. Înălțimea necesară a pernei dvs. va varia în funcție de poziția în care dormiți, si în funcție de starea de sănătate a coloanei vertebrale. Perna dvs. ar trebui să vă ofere suport de durată pentru cap și față, fără a fi nevoie sa vă ajustați poziția de dormit în permanență pentru a vă simți confortabil. Nu trebuie să existe spațiu între gât și pernă. O pernă de bună calitate vă va sprijini capul și gâtul pe tot parcursul nopții, permițându-vă să vă treziți, având un somn bun, care te reîmprospătează.

Umplutura pernei este unul dintre cei mai importanți factori de preț și de calitate, deci ce să alegem?

Umplutura cu puf de gasca a fost întotdeauna considerata a fi Rolls Royce-ul de umpluturi, mai ales ca asigura o perna moale si pufoasa cu cele mai bune proprietăți de izolare, ca orice umplere naturală, fiind foarte usoara și durabila in timp.

Umplutura din puf siliconat sau microfibra este antialergica si antibacteriana fiind potrivita persoanelor care sufera de alergii sau diferite sensibilitatii ale pileii. Va fi o perna usoara, lavabila, cu grad bun de revenire la forma initiala, aceste perne sunt perfecte pentru folosinta indelungata.

Casa cu Lenjerii include in oferta sa perne pentru copii si adulti. Oferim perne de inalta calitate potrivite pentru persoanele cu alergi, care sunt usor de intretinut deoarece se pot spala in masina de spalat.