Poziția perfectă de dormit

Poziția perfectă de dormit

Poziția perfectă de dormit. Cum dormi noaptea desi ai totul la dispozitie? Un pat mare, o saltea de pat buna, o lenjerie de pat de calitate.

Un articol recent din Wall Street Journal din America a subliniat mai multe probleme și plângeri cu pozițiile noastre de dormit.

Puteți să ghiciți pe care le-au recomandat și pe care le-au sfătuit să le evităm?

Sunt sigur că acum știți cât de important este somnul pentru noi, ființe umane. Fără somn profund de bună calitate, nu putem funcționa corect, lăsându-ne să devenim din ce în ce mai frustrați și agitați, deoarece problema persistă.

Uitați-vă bine la ilustrația de mai jos, care a fost subliniată în articolul din Wall Street Journal, pentru o citire foarte interesantă:

Lipsa de somn care afectează munca ta?

Pierdem mai multe ore de muncă din cauza tulburărilor de somn și a stresului decât îndrăznim să numărăm ceea ce poate contribui direct la lipsa de somn.

Un somn bun de nopți vă poate combate durerile, durerile, digestia slabă și chiar ajutați-vă cu partenerii dumneavoastră temători de sforăit! 

Sunt câteva poziții de dormit care ajută la ameliorarea acestor simptome.

Iată câteva indicații care vă pot ajuta să dormiți mai bine:

-Dureri de spate: Încercați să dormiți cu o pernă între genunchi.

-Indigestie sau acid reflux: încercați să ridicați puțin capul

-Doar dormiți când sunteți obosiți: forțându-vă să dormiți este o pierdere a sănătății și a timpului.

Articol preluat din Bedlinen Direct Blog : http://www.bedlinendirect.co.uk/blog/the-perfect-sleeping-position/  by Carl Jackson