Un dormitor nou in fiecare saptamana

Un dormitor nou in fiecare saptamana

Idei pentru dormitor!

Noi toti avem idei diferite referitoare la cum sa ne decoram dormitorul. Preferintele noastre sunt subiective, asa ca este bine sa deschidem ochii catre cat mai multe stiluri si tendinte. Indiferent daca sunteti un fan al dormitoarelor de tip minimalist alb unicolor, sau al culorilor vibrante, al dormitoarelor retro sau vintage … le iubim pe toate.

Simtiti-va inspirit de sugestiile noastre de decorare si incepeti astazi decorarea noului dvs. dormitor, incepeti prin a schimba decorul cu o noua lenjerie de pat, de calitate, care sa aduca un nou look. Amintiti-va ca decorul dormitorului nu este penru totdeauna, iar varietatea da culoare vietii si aduce o stare de bine.

Schimbarea asternutului de pat si a catorva piese in camera dvs, precum perdelele sau accesoriile va vor aduce acel aer de nou, imediat si fara a fi nevoie de o investitie majora.

Dormitorul tau este sanctuarul tau, locul tau privat departe de tot, unde trebuie sa te relaxezi, sa te recuperezi, sa scapi de stress si sa te bucuri de liniste. Prin urmare fa-l sa fie un loc special.