Regulament de participare la Concursul #LenjeriaPrimaverii#

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia Participantilor (denumiti “Concurenti”)  “Regulamentul privind termenii si conditiile de participare la concursul #LenjeriaPrimaverii# @CasaCuLenjerii”

Concursul numit #LenjeriaPrimaverii#” @CasaCuLenjerii se desfasoara in Romania si este guvernat de legile romane. Nu puteti aplica la acest concurs daca nu sunteti cetatean sau resident roman cu domiciliul pe teritoriul Romaniei. Participarea la acest concurs sau castigarea lui nu presupune plata unei taxe de participare sau oricarei alte taxe.

Organizatorul promoţiei „LenjeriaPrimaverii” este Assist Web Services SRL (denumit “Organizatorul”), CUI RO34968177, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/2643/2017, cu sediul în Bucuresti, Aleea Fuiorului 2, sector 3. Date de contact:  0737 23 69 30  şi/sau contact@lenjeriidepat23.ro

Conditii de eligibilitate.

Pot participa la concurs doar persoanele care au minim 18 ani si au domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei. Angajatii Casei cu Lenjerii, rudele, furnizorii acestora nu pot participa la acest concurs. Daca veti participa la acest concurs veti agrea neconditionat cu toate regulile si deciziile ce guverneaza acest concurs. Aditional, sunteti obligat sa acceptati toate deciziile Casei Cu Lenjerii.

Pentru a fi luat în calcul, persoana trebuie să îndeplinească conditiile de participare din cadrul acestui Regulament (menționat în continuare „Concurent“).

Perioada concursului.

Perioada de desfasurare a concursului este 14 Martie orele 0:00 – 30 Aprilie orele 23:59, anul 2018. Inscrierile vor fi acceptate doar in perioada mentionata. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica durata de desfășurare a Concursului.

Conditii de participare.

       1.          Participantul la concurs trebuie să dețină o adresă personală de e-mail valida.

       2.          Sa se inscrie in Concurs la adresa https://mailchi.mp/0a7c2f74f9c9/concurs-lenjeria-primaverii

       3.          Fiecare Participant se poate inscribe in Concurs, prin intermediul adresei personale de e-mail, însă doar printr-un singur e-mail trimis. Participarea la concurs, prin intermediul mai multor adrese de e-mail al aceluiași Participant este strict interzisă.

       4.          Orice concurrent care se va inscrie in Concurs sau care va trimite adresa de e-mail completa si corecta la adresa contact@lenjeriidepat23.ro are sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii

       5.          Concurentul are obligatia sa respecte toate conditiile de participare la concurs, nu poate defaima sau prezenta intr-un sens negativ magazinul Casa cu Lenjerii, nu poate folosi remarci defaimatoare la adresa magazinului Casa cu Lenjerii.

Premiile.

La sfarsitul Concursului se vor acorda 3 premii:

a) Premiul 1: 1 buc. Lenjerie Pat Carla

b) Premiul 2: 1 buc. Lenjerie Pat Wisley

c) Premiul 3: 1 buc. Lenjerie Pat Bianca

Magainul online Casa cu Lenjerii își rezervă dreptul, ca în eventualitatea în care, din motive obiective, premiile nu se pot acorda precum este prevăzut inițial, acestea pot fi înlocuite cu produse similar cu aceiasi valoare.

Castigarea concursului.

Castigatorul va fi selectat din totalul de inscrieri, prin tragere la sorti, de catre un angajat al Casei cu Lenjerii, dupa ce sunt verificate toate conditiile de participare. Informarea Castigatorului se va face in maxim 10 zile lucratoare, la adresa de e-mail pe care concurentul a completat-o/transmis-o Casei cu Lenjerii in cadrul acestui Concurs.

Vor fi desemnati 3 castigatori.

Casa cu Lenjerii nu va oferi castigatorului bani cash, ci produsele prezentate ca premii.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail de castigarea concursului si va avea 30 (treizeci) de zile la dispozitie pentru a trimite Casei cu Lenjerii detalii despre livrarea premiului din momentul in care va fi anuntat oficial de castigarea concursului. Câștigătorul desemnat trebuie să ofere toate detaliile și informațiile necesare pentru a putea intra în posesia premiului. Datele care trebuie transmise sunt: nume destinatar, adresa de livrare (trebuie sa fie pe teritoriul Romaniei), numar telefon. Daca dupa acest termen informatiile nu sunt inca furnizate Organizatorului premiul nu se va mai putea colecta. Premiul nu se poate transfera unei alte persoane.

Un anunt oficial va fi facut si in pagina de Facebook a Casei cu Lenjerii.

Date cu caracter personal.

Va facem cunoscut faptul ca in baza cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile in vigoare, magazinul online Casa cu Lenjerii @www.lenjeriidepat23.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Detalii privind Politica de confidentialitate aici https://www.lenjeriidepat23.ro/content/2-politica-de-confidentialitate-a-magazinului-online-de-lenjerii-de-pat-and-more

Drept aplicabil.

Prin participarea la acest concurs concurentul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de Participare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre concurent si magazinul online Casa cu Lenjerii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, ne puteti contacta prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email, informatii pe care le gasiti la adresa www.lenjeriidepat23.ro la sectiunea "Contactati-ne".Sugestiile si observatiile se vor lua in considerare numai daca acestea nu contin cuvinte vulgare, obscene, ofensatoare sau de natura sa ameninte integritatea anumitor persoane.

Dispozitii finale

Magazinul online Casa cu Lenjerii nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care castigatorul nu primeste notificarea in timp util, din diverse motive, cum ar fi si nelimitat la: mesajul se duce in junk-ul e-mail, adresa de e-mail este gresita, concurentul castigator nu primeste notificarea. Magazinul online Casa cu Lenjerii isi declina orice responsabilitate in cazul in care castigatorul nu poate fi contactat, sau nu indeplineste conditiile de eligibilitate, nu isi colecteaza premiul in timp util, nu poate intra in posesia premiului in timp util.

Magazinul online Casa cu Lenjerii își rezervă dreptul de a verifica toate condițiile de participare la acest concurs, iar în caz de litigiu se poate retrage de la orice fel de obligații legate de premii. De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude de la participarea la concurs, pe acei Concurenti ce au încălcat regulamentul sau au afectat sub orice formă negativă, desfășurarea Concursului în cauză.

Prin citirea prezentului Regulament ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 Succes!